Четирима жители на Роман заподозрени за нападение срещу служители на Регионална

...
Четирима жители на Роман заподозрени за нападение срещу служители на Регионална
Коментари Харесай

Четирима бракониери бяха задържани за нападение срещу горски служители

Четирима поданици на Роман заподозрени за нахлуване против чиновници на Регионална дирекция на горите /РДГ/- Берковица, са арестувани от полицията, оповестиха от Областна дирекция /ОД/ на Министерство на вътрешните работи във Враца.

Горските чиновници са подали сигнал през вчерашния ден в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Роман, че са нападнати с брадви и мачете от незнайни лица в икономически двор в село Струпец. Един от нападателите хвърлил мачете по служебния автомобил на горските и развалил предното стъкло, а по-късно всички избягали с лек автомобил.

Изпратеният на място полицейски екип открил, че по-рано денем в местността " Липов дол " край Струпец двама чиновници на РДГ забелязали лица, които транспортират дърва за огрев, натоварени в конска каруца. При осъществената от тях инспекция за произхода на дървата, незнайните лицата ги заплашили със разпра, а един от чиновниците създал изстрел във въздуха със служебно оръжие, след което бракониерите избягали. Малко по-късно в стопанския двор край селото горските чиновници били нападнати.

Полицейските чиновници са задържали за период до 24 часа четирима от нападателите, които са поданици на Роман. Работата по случая продължава, като е формирано досъдебно произвеждане, допълват от ОДМВР-Враца. Случаят е докладван в Районна прокуратура в Мездра.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР